Mishan Afeka ouderenhuis

Mishan werd in 1931 opgericht door de Histadrut Algemene Federatie van Joodse Arbeiders in Israël.

In 1998 heeft Mishan de gebouwen onder zijn eigendom opgewaardeerd tot seniorenwoningen die geschikt zijn voor de behoeften van de bewoners in het nieuwe millennium.

Tot op de dag van vandaag opereert de Mishan-keten onder auspiciën van de New Histadrut en beheert zij de sociale activiteiten van de organisatie.
Mishan probeert voortdurend de levenskwaliteit van de bewoners van haar seniorenwoningen te verbeteren en voor hun welzijn en rechten te zorgen.
Mishan exploiteert momenteel negen seniorenwoningen met duizenden bewoners en 1.400 professionele en toegewijde zorgmedewerkers.

Mishan Afeka in Tel Aviv biedt 224 prachtig ontworpen appartementen, gemodelleerd volgens de hoogste normen, die de bewoners absolute privacy bieden.
Kies uit studio’s, anderhalve, tweekamer-, tweeënhalve kamer- en driekamerappartementen uitgerust met airconditioning, een koelkast en een moderne keuken waar u zelf kunt koken — Uiteraard kunt u altijd samen met andere bewoners dineren in ons huisrestaurant.
Daarnaast zijn al onze appartementen voorzien van een telefoon, paniekknop en wekdienst. Het personeel houdt dagelijks een oproep om er zeker van te zijn dat alle bewoners aanwezig zijn.
Onze medewerkers zijn bekwaam, toegewijd en zorgzaam en zullen er alles aan doen om uw nieuwe woning aangenaam en gastvrij te maken.

Bron: https://www.mishan.co.il/en/house-afeka/

Scroll naar boven