Vrijwilligers nodig bij Kfar Tikva, vanaf 2 maanden

Vanaf september is er plek voor 2 tot 6 vrijwilligers voor de periode van een jaar, in de leeftijd van 18 tot 28 jaar, zowel mannen als vrouwen.

Tevens staat Kfar Tikva open om als experiment ook mensen voor 2 of liefst 3 maanden op een toeristenvisum te accepteren, met inbegrip van kost en inwoning.

Kfar Tikva: The Village of Hope, is een open gemeenschap en Home for Life, voor volwassenen met cognitieve, ontwikkelings- en emotionele beperkingen.

Bewoners zijn divers en genieten van autonomie en persoonlijke keuze in alle aspecten van het dagelijks leven, inclusief werkgelegenheid, vrijetijds- en onderwijsactiviteiten, betrokkenheid bij de gemeenschap, persoonlijke relaties en woonomstandigheden.

Tegenwoordig noemen meer dan 220 volwassenen tussen 20 en 120 jaar met intellectuele, ontwikkelings- en andere handicaps Kfar Tikva hun thuis. Zoals oorspronkelijk voorgesteld door Dr. Hirsch; een therapeutische en rehabilitatiebenadering is geïntegreerd in de zorg, diensten en activiteiten die in Kfar Tikva worden aangeboden, inclusief woonarrangementen die zijn aangepast aan de variërende en veranderende behoeften van de bewoners, in elke levensfase.

Voor meer informatie over Kfar Tikva: https://helpisrael.nl/kfar-tikva/

Scroll naar boven