SHEKEL Jerusalem accepteert nu ook als experiment vrijwilligers voor korter dan een jaar. Je kunt komen voor (1-) 3 maanden (op een toeristenvisum) of langer (op een vrijwilligersvisum. Kost en inwoning zijn inbegrepen.

Je zult ingezet worden in een dagcentrum van Shekel in Jeruzalem, Petach Tikva of Tel Aviv. Je ondersteunt de staf in hun zorg voor de groep van 7:30 tot 15:30 en zult helpen bij de aktiviteiten, eten geven, verandering van positie etc. In principe deel je een kamer met een andere vrijwilliger in een vrijwilligers appartement.

SHEKEL is Israëls toonaangevende organisatie voor de integratie van mensen met een handicap in de gemeenschap. Bij SHEKEL geloven we dat inclusie een nationale prioriteit is die de samenleving als geheel ten goede komt. Al bijna 40 jaar biedt SHEKEL oplossingen voor duizenden mensen uit alle sectoren van de Israëlische samenleving op het gebied van zelfstandig leven, beroepsrehabilitatie, culturele en vrijetijdsactiviteiten, therapeutische diensten, counseling en toegankelijkheid.

Bron: https://www.shekel.org.il/en

Bericht bekijken

Scroll naar boven