ADI Jerusalem

ADI is een organisatie die de zorg draagt voor kinderen met een ernstige- meervoudige handicap, zowel cognitief als fysiek (lichamelijk). De twee vestigingen van ADI zijn opgericht in 2001 (Jeruzalem) en 2005 (Negev-Nahalat Eran) onder auspiciën van ALEH. Hun innovatieve aanpak en niet-aflatende inzet hebben sindsdien het landschap van revalidatiezorg in Israël veranderd. ADI is eind 2020 opgericht om de twee organisaties de ruimte te geven om flexibeler te zijn en zich te specialiseren in hun respectievelijke vakgebieden.

ADI gelooft dat elk kind, ongeacht de ernst van de fysieke of cognitieve beperkingen, het recht heeft op de beste beschikbare zorg en kansen om zijn of haar volle potentieel te bereiken.

Deze standvastige inzet heeft het gezicht van de rehabilitatieve zorg in Israël veranderd. Op dit moment ontvangen meer dan 250 kinderen met cognitieve en fysieke beperkingen state-of-the-art medische, educatieve en rehabilitatieve zorg in ADI’s twee vestingen. Daarnaast verzorgt ADI duizenden poliklinische behandelingen per jaar.

Naast het team van professionals kan ADI altijd vrijwilligers gebruiken. Er zijn eigenlijk altijd handen te kort. ADI heeft goede ervaringen met vrijwilligers uit Nederland.

ADI Jerusalem heeft geen huisvesting voor vrijwilligers, maar als je eigen huisvesting kunt regelen, langer dan 6 weken beschikbaar bent en minimaal 3 dagen per week wilt werken vul dan het aanmeldformulier in en we nemen contact met je op.

Bron: https://adi-il.nl/vrijwilligerswerk/

Scroll naar boven