ALUT heeft een nieuwe website voor buitenlandse vrijwilligers

Bij ALUT bieden we betekenisvolle kansen voor internationale vrijwilligers om een ​​blijvende impact te maken op de levens van volwassenen met autisme. Als vrijwilliger speel je een cruciale rol bij het ondersteunen en empoweren van deze individuen, het bevorderen van hun onafhankelijkheid en het bevorderen van hun integratie in de gemeenschap.

Je reis als ALUT-vrijwilliger omvat het begeleiden van volwassenen met autisme bij hun dagelijkse activiteiten en routines. Je zult het voorrecht hebben getuige te zijn van hun groei, hun prestaties te vieren en deel uit te maken van hun reis naar grotere zelfvoorziening.

Gedurende uw tijd bij ons krijgt je de mogelijkheid om:

  • Zorg voor meelevend gezelschap: ga om met volwassenen met autisme, bouw vertrouwen en begrip op en bied een ondersteunende aanwezigheid tijdens hun dagelijkse activiteiten.
  • Onafhankelijkheid bevorderen: Moedig individuen aan en help ze bij het ontwikkelen van essentiële levensvaardigheden, zoals persoonlijke verzorging, huishoudelijke taken en betrokkenheid bij de gemeenschap.
  • Bevorder sociale verbindingen: faciliteer socialisatiemogelijkheden en help volwassenen met autisme betekenisvolle relaties op te bouwen binnen hun gemeenschap.
  • Vier hun unieke capaciteiten: Herken en koester de talenten en sterke punten van elk individu, en creëer een omgeving waarin ze kunnen gedijen en hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Een ALUT-vrijwilliger zijn is een zeer lonende ervaring. Je zult niet alleen een tastbaar verschil maken in de levens van volwassenen met autisme, maar ook persoonlijke groei van onschatbare waarde, culturele uitwisseling en een diepere waardering voor diversiteit en inclusiviteit verwerven.

Om je comfort en ondersteuning tijdens je vrijwilligerswerk te garanderen, biedt ALUT het volgende:

  • Een maandelijkse toelage van 1500 NIS om de basiskosten van levensonderhoud te dekken.
  • Een simkaart voor uw mobiele telefoon, voor naadloze communicatie.
  • Een openbaarvervoerpas (Rav-Kav) voor gemakkelijk reizen binnen de stad.
  • Tweemaal per week Hebreeuwse lessen via Zoom om uw taalvaardigheid en culturele onderdompeling te verbeteren.
  • Een vooraf geladen debetkaart voor eenvoudige toegang tot uw maandelijkse toelage.
  • Sluit je aan bij ALUT en maak deel uit van een transformerende reis die volwassenen met autisme sterker maakt en je eigen levenservaringen verrijkt. Samen kunnen we stap voor stap een meer inclusieve en meelevende wereld creëren.

Meldt je nu aan voor een tussenjaar in Israël.

Bron: https://volunteers.alut.org.il/be-a-volunteer/

Scroll naar boven